قهوه شناسی

رطوبت چگالی و سایز دانه‌های قهوه

 به نظر می‌رسد بیشتر رست‌کنندگان برای پی بردن به اينکه چگونه می‌توان نوبت جدیدی از قهوه‌ی سبز را رست کرد از  آزمون و خطا استفاده می‌کنند. اين فرایند ممکن است از چند روز تا چند هفته به طول بینجامد. در ضمن مشتریان رست‌کننده در طول فرایند آزمایش و آزمون‌وخطا هر بار و به ازای هر رست. قهوه‌های متفاوت و عموماً باکیفیت پایینی را دریافت می‌کنند. 

درحالی‌که هر توبت قهوهی جدید نیاز به توجهات خاصی دارد. رست‌کنندگان می‌توانند با انداه‌گیری چگالی قهوه‌ی سبز: سایز  و رطوبت آن. بیشتر مراحل آزمون‌وخطا را دور زده و از آن‌ها گذر کنند. شناختن و اندازه‌گیری صحیح سه فاکتور گفته شده. 

به رست‌کننده کمک می‌کند تا دمای موردنیاز برای وارد کردن به ماشین را پیش‌بینی کند. جزئیات اینکه چگونه می‌توان به ترجمه‌ی اعداد به‌دست‌آمده پرداخت تا به تصمیمی صحیح در باب رست کردن برسیم خارج از محدوده‌ی این کناب است اما من به شما پیشنهاد می‌کنم که اطلاعات به‌دست‌آمده برای این سه متغیر(چگالی. سایز دانه و رطوبت آن) را برای هر نوبت  قهوه‌ی سبز دنبال کنید و به رابطه‌ی بین اندازه‌های آن‌ها و ننیجه‌ی رست توجه کنید. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *